Harmadik világháború

A 91 éves Soros György az ukrajnai háborút a nyitott társadalmak és a felemelkedőben lévő zárt társadalmak például Kína és Oroszország közötti szélesebb körű harc részének tekinti - írja a Reuters. Minden idők legismertebb asztrológusa és látnoka megjósolta a Krím-félszigeten zajló közelmúltbeli eseményeket és azok katasztrofális következményeit állítják orosz és francia kutatók akik az ukrajnai konfliktus után Nostradamus egy újabb négysoros.


Ken Follett Az Orokkevalosag Kuszoben Evszazad Trilogia 3 Ken Follett Book Lovers Rock And Roll

Krisztus világosan hirdette hogy egy háború fogja megelőzni második eljövetelét.

. Lehet hogy az invázió a harmadik világháború kezdete volt és civilizációnk talán nem éli túl - mondta Soros. A harmadik világháború egy globális vallásháború lesz legalábbis Nostradamus azt jósolja hogy 2022-ben robban ki és a a keleti civilizáció fogja elindítani Újabb borzalmas sokak szerint Nostradamusnak tulajdonított prófécia látott napvilágot ami ha beteljesül akkor véget érhetnek a Föld de legalábbis Európa. Ez nem szerepel a jóslatban a texasi Horacio Villegas szerint azonban az biztos hogy május 17-én eljő a III.

Olga Skabejeva a Rosszija1 televízióban futó showműsorában azt mondta Oroszország olyan helyzettel néz szembe amikor a NATO-t kell demilitarizálnia. Nicolaasként anyakönyvezték a dél-afrikai születésű Siener van Rensburgot aki később próféciái miatt kapta a Siener nevet amely látnokot jelent. 1 day agoAz orosz állami televízió egyik műsorvezetője szerint az ukrajnai speciális művelet véget ért és kezdetét vette a harmadik világháború írja a Sky News.

Ebben a háborúban sokk. Május 31 kedd 1351 Hír TV. Olga Szkabejeva a Rosszija 1 műsorában a nézőknek nyilatkozva azt sugallta hogy Oroszország most olyan helyzettel néz szembe amiben demilitarizálnia kell a NATO.

Demkó Attila szerint ha orosz katonai erők valamely NATO-tagállam területén megjelennek nagy baj lesz. 1 day agoAz orosz állami televízió egyik műsorvezetője szerint az ukrajnai speciális művelet véget ért és kezdetét vette a harmadik világháború írja a Sky News. Nostradamus aki Kennedy elnök meggyilkolását és a szeptember 11-i terrortámadást is előre látta a 2022-es évre is jósolt valami szörnyűséget.

Putyin valójában a Nyugat teljes megsemmisítésére és a harmadik világháború kirobbantására játszik. A látnok szerint ugyanis 2022-ben ki fog törni a harmadik világháború amely az eddigieknél is hosszabb és kegyetlenebb lesz. 1 day agoAz orosz állami televízió egyik műsorvezetője szerint az ukrajnai speciális művelet véget ért és kezdetét vette a harmadik világháború írja a Sky News.

Várható volt hogy háború robban ki Ukrajnában. A férfi 1864 és 1926 között élt és ez idő alatt számos olyan dolgot előre megmondott amely később valóban be is következett. Némelyek úgy vélik hogy a 4-14.

Olga Skabejeva a Rosszija1 televízióban futó showműsorában azt mondta Oroszország olyan helyzettel néz szembe amikor a NATO-t kell demilitarizálnia. Stier Gábor külpolitikai újságíró és Demkó Attila biztonságpolitikai szakértő voltak a Háború Ukrajnában című műsor vendégei. De kell-e tartanuk a háború továbbterjedésétől.

Ez évben nem csak ez fogja próbára tenni az. Ezékiel megjövendölte Góg és Magóg csatáját amelyre vagy közvetlenül a nyomorúság előtt vagy valamikor a közepe táján kerül sor Ezékiel 38-39. 2 days agoA Kreml ukrajnai különleges hadművelete véget ért és megkezdődött a harmadik világháború állította az orosz állami tévé egyik műsorvezetője.

Harmadik világháború alatt olyan feltételezett összecsapást értünk amely hasonló méretű vagy nagyobb lenne mint az első és a második világháború és akár az egész emberi civilizációt a megsemmisülés szélére sodorhatná. A legtöbb elmélet szerint ebben a konfliktusban nagy szerepet játszanának a tömegpusztító fegyverek mint a nukleáris biológiai és a. Nem lesz tehát harmadik világháború sem atomháború lehet aggódni de a következő igazán nagy katonai konfliktus minden valószínűség szerint nem Ukrajnából fog indulni.

Ez évben nem csak ez fogja próbára tenni az emberiséget hanem a terrorizmus áradások pusztító földrengések is. Elkezdődött a harmadik világháború jelentették be az orosz állami televízióban - HÍR TVMűsorajánló Vezércikk OroszországKövessenek minket közösségi felü. Vlagyimir Putyin pedig megvalósítja a Szolzsenyicin 1990-es könyvében leírtakat.

Versekben Jézus általában az egyházról beszél a 15. Eljött az ideje annak hogy talán beismerjük Oroszország ukrajnai különleges művelete véget ért. Világháború lehetőségéről hiszen Európában újra.

Alaposan ráijesztett a világra az orosz-ukrán háború váratlan kitörése. A látnok szerint ugyanis 2022-ben ki fog törni a harmadik világháború amely az eddigieknél is hosszabb és kegyetlenebb lesz. Tálas Péter biztonságpolitikai szakértőt kérdeztük.

Idézte a HVG az ukrán fél által. 1 day agoMost a műsorvezető Olga Szkabejeva sem különösebben fogta vissza magát. Jön a harmadik világháború.

A harmadik világháború tavasszal fog kirobbanninem sikerült megfejtenünk hogy pontosan mely év tavaszáról beszél Rensburg szerk az Egyesült Államok Anglia Németország és Oroszország főszereplésével. A szakértő megmondja. A magát tévedhetetlen látnokként hirdető úr állítása szerint Trump győzelmét is megjósolta most pedig azt állítja hogy a májusban kezdődő háború október 13-ig véget is ér.

Lehet hogy már csak egyetlen esemény kell hozzá. Nostradamus szerint a harmadik világháború küszöbén állunk. Abban az értelemben hogy egy valódi háború kezdődött mi több ez a harmadik világháború.

A világháború pedig egészen 27 éven keresztül tombolni fog. Vigyázó szemetek inkább a Dél-kínai-tengerre vessétek. Ami szerinte bizonyos hogy rengeteg halottal és nagyfokú rombolással kell majd számolni.

Több mint háromnegyed évszázaddal a világtörténelem legpusztítóbb világháborúja és mintegy hat évtizeddel a hidegháborús konfrontációs veszély elülte a detente kibontakozása után 2022 kora tavaszán ismét sok szó esik a III. Olga Skabejeva a Rosszija1 televízióban futó showműsorában azt mondta Oroszország olyan helyzettel néz szembe amikor a NATO-t kell demilitarizálnia. A harmadik világháború kitörése.

A harmadik világháborúhoz hasonlította a több mint 50 napja tartó orosz-ukrán konfliktust az orosz állami televízió műsorvezetője. 1 day agoHáború Ukrajnában - Az orosz állami televízió szerint elkezdődött a harmadik világháború.


77 X2f 6 Az Elso Vilaghaboru Utan Parizsban Gyulnek Ossze A Gyoztes Es A Vesztes Allamok Kepviseloi Hogy Rendezzek A Vilag Sor Movies Movie Posters Poster


Kil Tank Armored Fighting Vehicle Libya Photo


A Fatyolos Holgy S01e04 Szinkronos Teljes Film Artwork Antonio Mora Artwork Film


Pin By Veres Eszter On Idezetek Funny Memes About Girls Guys Vs Girls Boys Vs Girls


Pin On Women S Fashion


Ken Follett A Tuzoszlop Ken Follett Book Lovers Books


Elkerulheto E A Harmadik Vilaghaboru Drabik Janos Jakab Istvan Historical Figures Historical Abraham Lincoln


Index Nagykep Nem A Haboru Szuli Az Igazan Jo Fotoriportert Bradley Mountain Mountain Backpack Backpacks


Twitter Hungary Twitter Kingdom


Ken Follett A Megfagyott Vilag Evszazad Trilogia 2 Ken Follett Ken Follett Books Danielle Steel


Einstein Idezetek Entertainment Humor Einstein Class Memes Top Memes


Pin On Best Books Hungarian


Pin On Josok


Nem Tudom Hogyan Lesz A Harmadik Vilaghaboru De Azt Tudom Hogy Nem Lesznek Sokan Akik Lathatjak A Negyediket Lockscreen Lockscreen Screenshot


Erdekes Hirek A Vilagbol Panosundaki Pin


Jon A Harmadik Vilaghaboru Remkepe A Vilagterkep Vorosbe Borult Concert Covid


Pin On Tortenelmi Torteneti Pepita Hu


Richard Bach Jonathan A Siraly Richard Bach Books


Pin By Kingdom Of Hungary Magyar Kir On Magyarorszag Hungary Hungary Kingdom Airline

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel